Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När döden slår som hårdast, min svåger är borta efter en tragisk mcolycka



Trygghetsängeln

Lillan min syster...

Det finns stunder
då det är svårt att se
meningen med livet

Än fler är de stunder
då det är svårt att se
meningen med döden



Under min vakna natt
har jag sökt dig
hoppats att du känt
mina tankar

Den man som gav dig
tryggheten
den som gav dig
ett hem
är nu borta

Era döttrar är vuxna
18 och 20
men inte vuxna nog
man blir aldrig vuxen nog
att mista en förälder

för mig är det ofattbart
Hur har det då inte varit för er?
Hur är det då inte för er??

Ni finns i mina tankar
jag delar er sorg

men det finns
en liten, liten bit av mig
som känner värme
tacksamhet
för det han gav er
av kärlek, värme och trygghet
för de år ni fick tillsammans

Ur allt detta hoppas jag
att ni trots allt får kraften
och orken
att ta er genom sorgen
genom livet

jag tror han finns med er
han finns där nånstans

trygghetsängeln




Övriga genrer av carimba
Läst 698 gånger
Publicerad 2005-07-07 08:04



Bookmark and Share


    jäntan
Tack...


...från lillan din syster
2007-03-16

    ej medlem längre
Hej Moster!

Din text berör verkligen *läser den om och om igen*
2006-01-02

  Hans w-art Westlund VIP
alltid lika jobbigt med döden, men den är ofrånkomlig... krama din syster mycket... det hjälper...
2005-07-12

  Markattan
Vackert fångad sorg som griper och berör. Även jag hoppas och tror att han och andra lever kvar i våra liv som trygghetsänglar när slutet, det ofattbara, tar vid. Jag beklagar er stora sorg...
2005-07-08

    Mejja
Så vackert du skriver mitt i sorgens djupa. Konsten att fånga orden. Stilla faller tåren på min kind. Alla tankar till dig från en vän.
2005-07-07

  Gizela Svensson
Strålande vacker och kärleksfull. Inte helt hundra porcentig diktmässigt, men innehållet berör och är så passa personligt att inget ska ändras. Vemodigt och berörande.
Trygghetsängel - I like it.
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

carimba