Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska snart vandra härifrån


och


jag känner ingenting alls


utom


rädsla

hur ska jag kunna lämna Dig



Kära Gud,


Om

hans tankar på mig

gör honom ont


Hjälp honom

att

han glömmer mig

och

befria honom mig



Om

hans minnen av mig

gör honom ont


Hjälp honom

att

han slutar att minnas mig



Om

min kärlek till honom

gör honom ont


Hjälp honom

att

glömma mig



och



mig

att

glömma honom







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 674 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-06-27 16:28



Bookmark and Share


    Mr.painter
Braa
2008-06-28

  Gunwale VIP
Kanske det går att glömma...och hitta en gemensam nämnare ...för alla människor och som håller i alla lägen... Jag hoppas och tror...
2008-06-28

  mare VIP
...vacker....men vemodig......
2008-06-27

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flödande text,
med en stark känsla
som byggs upp från diktens början
till dess slut.
2008-06-27

  anits VIP
en dikt som berör
ända in i själens
gömmor
2008-06-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

En dikt som verkligen berör. Hoppas allt är bra. Vår vän hör nog din bön. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-27

    johanni
Ja inte för att jag e religös, men jag tycker att du ska ta mer hand om dig sjäälv . Annars en väldig stark text som ger starka vibrationer i min kropp
2008-06-27

  AnnaMy
starkt skrivet, som alltid Stela! bravo i massor
2008-06-27

  Madde69
Rakt in i hjärtat gick dessa rader!
2008-06-27

  devilsangel
När man önskar skona någon annan, då är det sann kärlek...starka, berörande rader som gör så ont att läsa..
Må båda två får ro att leva utan blödande sår...
2008-06-27

    Jojjan
Slutet var bäst!
2008-06-27

  albertina
sorgsen text.
starka ord.
som får mig att minnas.
tänka på en tid då jag ville samma sak som du.
jag hoppas att du finner din styrka.
dessa ord kommer jag att ha mig mig ett tag.
för de sätter sig precis under det innersta.
tack ännu en gång för dina ord som berör
2008-06-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju så, även om
vi överger Herren, så
överger han inte oss...
Stela, vandra, vart då?
Jag undrar bara, sååå...
2008-06-27

  friheten
Smärtsam, hoppas det inte är så
kram
2008-06-27

  charlotte hedendahl
Känner väl igen mig i din text! Bra skrivet!
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic