Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville skriva en dikt

Jag ville skriva en dikt
till dig
från mig

Men visste inte hur

Jag ville skriva en dikt
om dig
och mig

För jag älskar dig

Jag ville skriva en dikt
till oss
om oss

Men det är svårt
att formulera i ord och meningar
hur mycket jag älskar dig




Fri vers av Kakaan
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-27 17:53



Bookmark and Share


    Mickiz
Jag vet att du älskar mig... :)
Älskar Dig me
2008-12-26

  Larz Gustafsson VIP
And still they come...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan