Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
favorit från en stilla natt i april 2006.


mellanrum



hur kan man frukta döden
när man vet hur det känns att somna?
livet är väl mycket mer skrämmande?

att vakna
är att varje dag födas
in i en ny evighet

av ovisshet
av väntan
möjligheter frågor strävanden

bland krökta människors ryggar
sövda själars längtan
under paraplyer mellan ting

att inte fastna
mellan mål
att leva mellan hjärtats rum

hitta tillstånd
mellan sovande och vaket
livets mellanrum

där världen öppnar sig
där själen andas ser
lyssnar talar




Fri vers av ochjag
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 22:49



Bookmark and Share


  RedCherry
gilla denna starkt,och ja,
jag tror livet är värre än döden
för i livet finns det nästan ingenting
som inte kan hända.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag