Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ord i tystnad, ett klumpigt steg över din fot

vad är väl det?


ett steg, två steg, tre steg i mitt liv
vad är väl det?

ett ord ett steg, två ord två steg, tre ord tre steg
vad är väl det?
så länge jag går i min tystnad på min egen stig?

ett ord, ett steg
en ensam vandring, vad är väL det värt?

ett ord, ett steg
en fråga, ett steg som korsar din väg
vad är väl det värt?

kanske den fråga jag ställde
det tunga fotsteg, som satte fälleben för dig
just i denna tysta stund, på din väg

gav dig en liten fråga,
varför just jag
fick dig att undra
fick dig att ramla

fick dig att fråga dig

Vad var det som hände?





Fri vers av Nic
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic