Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkontorsvärme


Den stillastående
sommarkontorsvärmen


törstar efter havet
efter åskoväder


efter luftkonditionering

........
en uppfriskande semester




Fri vers av Nic
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-07-07 13:44



Bookmark and Share


  Markattan
Jo, den känns igen... Väl förmedlat med relativt få ord.
2005-07-07

  Daniel_78 VIP
sitter på kontoret

men

här åskar och regnar det,

härligt!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic