Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden är en jackpott

Om min far dog

av naturliga skäl

så skulle vi kunna renovera badrummet


En däven förhoppning kan tyckas

kanske borde man vädra själen litegrann?


sådana önskningar är mest foundation

att smeta i måndagfredagens ansikte

för att liva upp lite


likväl inget som kan användas

till praktiska ting


men från gång till annan

har man tur


så vi kan renovera badrummet

av naturliga skäl




Fri vers av Marcus VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-07-07 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP