Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Jonas, min eviga \"sten-sax-påse\"-vän Älskar dig ändå...


Sten - sax - påse




Jag knyter min näve

Du ger mig din hand

Jag klipper till dig




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 693 gånger
Publicerad 2005-07-07 14:34



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
aootch!!*Flabb*
2005-07-11

  Anna H
Den här var bra! Jag gillar när man kan använda grejer till sånt de inte alls är tänkta till, det lyckas du bra med här.
2005-07-08

  madinsane
jag menar... jag menar.. ja, vad sjuttsingen menade jag.. egentligen??
2005-07-07

  madinsane
men.. du förlorade ju..
2005-07-07

    ej medlem längre
Finurlig lek med orden!
2005-07-07

    judas ifrån hemavan
jävligt kulklurig i sin enkelhet, hahaha
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP