Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så känns det nu


Spräck mig med en knappnål

Ös ur dina åsikter och självförverkliga dig på min bekostnad

Radera mina drivkrafter och berör aldrig vårtan på min fot



Klipp itu mina tankekedjor med din bultsax av inflexibilitet

leta fel, tills jag inte längre

finns kvar



En dialog blir en monolog

Ett jag blir en form

mina drivkrafter rinner över

och ner

i sumpen


Kassera mitt jag

vänd mig inside-out

som en oblåst balloon


Blow life in me

igen

knäck mig

igen

sen

spräck mig med

knappnål


< < < BANG! > > >




Fri vers av 1up
Läst 595 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 21:56



Bookmark and Share


  jaghetersara
oj
sista stycket.

Helhet: 100
2008-07-17

    Pistence
Dina metaforer gör mig helt vimmelkantig.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

1up
1up