Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frys bilden fryser inte

klä inte av dig
nu

bromsa dina ord på tungan

sänk ögonlocken för en stund
sänk garden

kliv still
här

känner du?




Fri vers av boae
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae