Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om hur liten man kan känna sig ibland.


Liten hare

Här sitter jag liten och rädd,
ynklig liten hare som önskar att bli sedd.
Önskar så att jag var modig och stark,
inte fly undan utan att stöta mark.
Visst är jag mindre rädd ibland,
men så fort någon sårar mig stoppar jag huvudet under sand.
Till dess att jag med andra kan känna mig trygg,
fortsätter jag att gömma mig och vara skygg.

2007-07-31




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2008-06-28 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP