Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har varit i botten,nu är jag på väg mot toppen. Kommer dock inte att glömma hur jobbigt det var och vet att det finns de som går igenom samma sak som mig,kämpa på!!


klagovisa

Sluta leva, sluta fantisera
Allt som du tycker är viktigt kan faktiskt haverera
Skapa inga illusioner som du inte kan nå,
samhället skiter i dig ändå
Allt handlar bara om pengar och makt
För individens välmående finns bara förakt
Tro inte på alla löften i valtider
Bakom lykta dörrar de sina händer gnider
Allt för att vinna din röst
Sen när du har det svårt,
förvänta dig ingen tröst
Av myndigheter ska man inte vänta sig någon hjälp
Ty de som jobbar där, torde ha provision på att sätta människor på stjälp.
Jag är en vanlig hederlig medborgare med snart ingen slant kvar i min ficka
Tur är väl det för annars så hade jag kanske börjat dricka
Är det kriminell man ska vara för att få myndigheterna att vakna
Ska man måsta sitta bakom ett galler och skaka
Hur ska en utslagen människa komma in i samhället efter en sjukskrivning, när både försäkringskassa och arbetsgivare en verka rata
Just nu känner man sig som en usel människa som inte ens sina barn kan mata




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2008-06-28 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP