Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är livet!!!


Du rör mitt hjärta

Älska mig
Håll om mig
Rör vid mig en stund
Så jag känner mig som en människa
Så jag känner mig sund

Var med mig
Förstå mig
Ta min hand en kort sekund
Led min själ rätt när den gått på grund

Se på mig
Hör på mig
Håll om mig till natten en stund
Så mitt oroliga inre får sig en blund

Gläds med mig
Sörj med mig
Var vid min sida en stund
Tillsammans håller vi livets cirkel rund

Älskade låt mig få röra ditt hjärta som du rört mitt




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP