Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har ont i själen....
sätter sig smärtan i kroppen



Skändning av min kropp


Själens urholkande tomhet


skändar och skövlar
min fysiska kropp




Fri vers av Nic
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-07-07 19:56



Bookmark and Share


    Idun 1
Du har fångat något mycket väsentligt med denna lilla dikt. Hoppas ändå att
din innersta själ är oskadd...
2005-07-07

  Nic
Det är kanske taggtråden,
som sitter runt tomheten,
som river och sliter
2005-07-07

    ej medlem längre
tomhet river och sliter.. så frågan är om det då är tomt?.. eller rättare sagt vad är det som river och sliter?
mycket bra dikt!
2005-07-07

    Göte Holmlund
fantastiskt, ett dränerat intet i ett dekorativt men plågat element
2005-07-07

  Ola Rydberg
Den var tung
men bra
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic