Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal sak


Ursprung


Sprudlande av sötvatten

Det forsande salta
Är kvar vid havet
Som du en gång kysste

Fnittrande bäckar
Genom okända skogar
Ljust gröna av morgonsol

Är du fortfarande rädd för vatten?

Doppade anklar
I det kalla friska
Smaksatt med den tunga sötman
Av blåbärsris och gran

Virvlande känslor
Söker vila i skogen
Där vågorna inte hör hemma

Låt dig istället porla
I takt med din bakgrund

Det är en ny tavla
Du ramar in
Utan ankare
I det förflutna




Fri vers av Kopia
Läst 662 gånger
Publicerad 2005-07-07 20:42



Bookmark and Share


  Smultris
*...Jag är fortfarande rädd för vatten... för alltid och alltid...*

Din dikt är så rungande vacker att man sveps bort till trollskogar:)
2006-04-06

  Peter Stjerngrim VIP
Den här var innerligt vacker - Undrar lite stilla förundrad över den inte helt främmande känsla jag får när jag läser denna skapelse ...
2005-07-09

  Dilsewat
otroligt vackert... varje rad, en delikatess för fantasin...
2005-07-07

    ej medlem längre
Härligt flyt i den här dikten! Läsningen var en uppfriskande upplevelse. Tack!
2005-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kopia
Kopia