Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansmania

Är ni beredda?
Då kör vi !
Tjipp ,tjopp,tjipp,tjopp
höger,vänster,spark åt sidan
stepp,stepp,
skutt fram,skutt bak
tjipp,tjopp,tjipp,tjopp.
Rull med höften höger,rull med höften vänster
höger knä uppåt lyft,vänster knä uppåt lyft
tjipp,tjopp,tjipp,tjopp.
Riverdance ,snabb takt
raka ben upp och ner,benen raka upp och ner.
Stepp,stepp,bakåtspark,
stepp,stepp framåtspark
tjipp,tjopp,tjipp,tjopp.

Vad sägs om det då?




Fri vers av fågel grå
Läst 531 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-29 22:24



Bookmark and Share


  karenina VIP
hihi, kan bara hålla med Kalle O, blir ju anfådd bara av att läsa! :-)
2008-09-14

  Svante
*skratt* Det var ett roligt sätt att skriva om dans på :)
Jag har för mig att riverdance beskrivs som att dom som dansar rör på benen en massa men att överkroppen är helt stilla?
2008-08-05

  Björn Donobauer
Hmm man kanske skulel skriva 'nakenvals' i just valsformat?

Snyygt och kul!
2008-07-17

  Kalle.O
Blir andfådd av att bara läsa denna!
Kul text!
2008-07-11

  "Silver" VIP
He he, det var dagens träning :)
2008-07-03

  Inkarasilas
Herrejävlar paus nu rå!!
2008-07-01

  Gunilla VIP
Det går som en dans!
Kul grej!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå