Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simultanthypotant


Du nickar och ler
smeker och lockar
ögon som ber
fjäskar och pockar



Tror du berör
för att få det  du vill
med ord som förför
smicker och drill



Nej du, min gubbe
den går jag ej på
Du tog dig en nubbe
för mycket, eller två



Du är i din egen
hypotetiska värld
så fjärran från regeln
om tuets samfärd





 




Fri vers av Nic
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-07-07 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic