Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and the heaven stood still

Jag kan inte hjälpa det min vän
om någon gång min tanke flyktar.
om jag hamnar i det land där du inte finns
och om du blir en kärlek jag bara minns

Jag kan inte förhindra det min vän
när tårar blandas med allt som trädens blad blandar
När du blir en stjärnas slocknade ljus
och gräset där vi älskade, blir en äng full av grus.

Jag tas dit ibland min vän
där tankar bleknar och dagar blir grå
När våra nätter som fylldes av dig i min famn
inte längre bärs av kärlek i ditt namn

jag kan inte sluta lyssna min vän
när sångerna är vackra av slutförd älskog
När visorna om oss doftade av blommor och syren
du var en sång, framförd av Robin på en gren

Jag har ett hjärta min vän
jag har en kärlek som lever i mitt bröst
en dag ska minnena sluta att gråtas till
en dag ska himlen stå still...




Fri vers av Peppe11
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 11:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Blir alldeles uppslukad av dessa ord och det känns verkligen som om himmelen står stilla..när jag läser....applåderar och bokmärker...
2008-07-13

  Just Emotions
wow!!! underbart skrivet!!!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11