Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordgubbar med grädde, mmmmmums


Jordgubbens rodnad

Jordgubbens rodnad
stjäl gräddens oskulds vithet


färgar min smaklök




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-07-07 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic