Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom blyga ögon.

"Bakom blyga ögon
en vandrande människosjäl
bakom tråkiga ord
en person ingen känner väl

Liv av sorg
ingen vill veta
ingen ann kommer bakom hennes borg
än den som tar sig tid att leta

Bakom blyga ögon
döljer sig allt ni inte vet
bakom tysta läppar
döljer sig en annans verklighet

Bakom en stel grimas
lever ett djur av känslor så många
bakom stilla rörelser
lever ett liv som få kan fånga

Vit oskulds uttryck
smycker blyg individ
men bakom blyga ögon
tar en stark människa vid."




Fri vers av Havanna
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 13:08



Bookmark and Share


  Kalle.O
Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva!
Applåd!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna