Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyll gärna i nå't! Före eller efter...


Text utan början...utan slut

...men när dagen gryr
och drömmar flyr

då när vardagstrådarna
sig gräver
sig väver
in
efter gamla vana mönster

in
i medvetandet som vaknar

Där försvinner nattens drömda önskefönster
och jag känner att jag saknar
det som syntes på andra sidan sömnen...




Fri vers av Dionysius
Läst 478 gånger
Publicerad 2008-06-30 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius