Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets taggtråd


Livets taggtråd

så spänd
så taggig

så avståndshållande
så avståndstagande


så hög tid att klippa av




Fri vers av Nic
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-07-07 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic