Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tryckta sekunder innan regnet faller



egentligen borde jag
säga något
istället håller jag tyst
som mössen bakom skåpen

och

dina ord
hänger som ok
över mina axlar

en dag
kommer dem dränka mig







Övriga genrer av Simmerskan
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 15:42



Bookmark and Share


  aol
smärtsamm djup fin poesi
2008-07-18

  Eric R Ström
Knappast som du skriver.
Du kommer att skriva dig fri
Absolut, helt säkert!

;)
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan