Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds omsorg, min räddning...


Livet läker

Vad du ser är vad du får

det innefattar även det från igår

fråga mig inte hur jag mår

utan tvätta bara mina sår...

 

Du gör det så bra!!




Fri vers av Kalle.O
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 16:26



Bookmark and Share


  genni VIP
Den här var bra :)
2008-06-30

  Quasimodo
Starkt och livsmodigt för att vara i det som varit och blir !!!
2008-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
Ingen gör det som Alemnesh.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O