Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en annan verklighet

 

En dröm

vaknade upp

mitt i verkligheten

kittlade en tanke

och väckte fantasin

 

Just i den stunden

slocknade mörkret

och fantasin glittrade till

Ett tyst skimmer

la sig över verkligheten

badade med alla tankar

skapade nytt liv

mitt i ett andetag

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 457 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-30 16:37



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Så där jävla skitbra så att man vill skrika och läsa om och om igen.
När mörkret slocknar och du badar i tankar... så skönt.
2008-07-01

  micke marin
ja, godmorgon då, får man väl säga. hopas inte drömmen var för mörk om det nu var det mörkret som slocknade.
- mörker som slocknar, finurligt.
2008-07-01

    Herr Ångest
Gillar den här!

Snyggt flyt o härligt drömsk på nåt sätt.
2008-07-01

  berxper
...och fantasin glittrade till.
Vilken fin drömsk poesi!
2008-06-30

    Lindizz
Härligt drömmande poetiskt flöde, vackert skrivet!
2008-06-30

  Lejonhjärtas poesi
Vilka underbara drömmar du tycks ha! Härligt med nyskapat liv och sköna fantasier, känns hoppfullt, vackert så! Ljuv poesi i gränslandet mellan dröm och verklighet.
2008-06-30

  Quasimodo
Ger en varm och kittlande känsla, för det som är nytt och som lägger sin hand försiktigt i tillvaron och känslan !!!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du