Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoningsskrud

Har en period då jag bara inte kan sluta tänka på Gud

tänker jag på annat upplever jag det bara som missljud

Ni vet sånt som ger en kalla kårar och knottrande gåshud

måste nog återigen lämna resterande tankar återbud

för att än en gång möta upp herren i sin försoningsskrud

 

 

hans son på korset...

 

 

 

(Vilket också ger mig knottrande gåshud.., fast på ett behagligt sätt)

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-06-30 17:19



Bookmark and Share


  Quasimodo
En varm känslan i kärlekstro !!!
2008-06-30

  Michaela Dutius
Mycket stark och innerlig text som berör på djupet...
2008-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Avundas dig.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O