Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

alla nätter fyllda med tårar
alla ord som bara sårar
du tror nt det känns va
du tror det blir som förut
det kommer det bli för
jag älskar dej så mkt
men för dej är jag en enkel leksak




Fri vers av mariahellström
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariahellström