Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The moose is loose, (Älgen är lös )

The moon is up in sky.High..
Woods big and dark.
Winds whispering between trees.
The birds are sitting still.
Alves are dancing..
It´s so beautiful
you can hear it,
you can feel it.
The silence.




Fri vers av fågel grå
Läst 450 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-01 10:31



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Maybe ... "whispering" instead? Nice picture painted here.
2009-01-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Tycker om den här :)
2008-08-10

  "Silver" VIP
En motsättning mellan titeln och det stillsamma innehållet i dikten, vilken blir en kul effekt ... :)
2008-07-06

    tramp
huh... hirvi on irti !
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå