Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Dilemma

 

Se inte tillbaks! Se framåt!
Så vill vi tänka och så säger vi

Det är svårare än man tror
och viljan räcker inte alltid

För det som har passerat
och finns i våra minnen

Det kan vi relatera till
som något vi varit med om

Vem kan tänka framåt
Vem kan se in i imorgon
Vem kan med säkerhet säga

att

morgondagen finns.......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-01 10:54



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ingen kan med säkerhet säga
att morgondagen finns,
men vi tror och hoppas
och lever som om det är en realitet.
Kanske skulle vi vara lite mer
aktsamma om nuet, om varandra
om vi tar in dina kloka ord?
2008-07-01

  Bibbi VIP
Allt har sin tid och tar sin tid men det kanske ändå kan vara en målsättning att åtminstone hellre vara i nuet än i det förflutna?!Jag vet inte men försöker i alla fall.
Ingen kan med säkerhet säga något om morgondagen så den kanske man bör lämna och spara krafterna till nuet.
Applåd!
2008-07-01

    Melona
Detta evinnerliga och livslånga dilemma, så är det; verkligen!

Önskar att jag själv kunde leva som LIM skriver, att vi alla kunde det!

Fint skrivet, tack!
2008-07-01

  * Ammi *
man måste nog både se framåt och bakåt, det är ju livet i sin helhet, även om vi inte kan sia om morgondagen så finns den där ..
kram
2008-07-01

  Ilona _L
Nej , man kommer inte undan sitt förflutna, men jag tycker att det är värt att sträva efter Här och Nu. Imorgon vet vi inget om.

Bra skrivet Ulla!
2008-07-01

  Bjarne Nordbö
Min melodi, du skriver den snyggt.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP