Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten som byggde på en eller ett. det märkte jag efter den var skriven.. på 3 sekunder som vanligt när mina tankar kommer ner till ord... det betyder nog att han bara var EN av tusen andra...


Sista kapitlet på No 1

Vad snabbt hon bygger upp det
ett rosa moln av lycka
runt en person
som hon inte ens bytt ett ord med

så snabb är hon
av en bekräftelse

av en lapp
via ett sms
så fick hon rus i sitt blod igen

hade energi igen
så för bara en dag

det bröts nu
med ett leende
ett "..så klart"

mannen så manlig
så att hon inte vågade gå fram

mannen så norrländsk
med sms så korta
att orden lika gärna kunde stått spegelväda

mannen mötte en tjej
så rosa inuti
och ivrig i informationsflödet uti cyberrymden
där ingen längre är anonym

Hon fann den leende mannen
som sambo och yrke sopgubbe

än en gång
trycks delete i mobilen

lycklig ändå för att hon inte
för engångskull
lät sina lyckliga rosa slott styra henne in på farligt vatten,

eller ytterligare ett mörkt slut på ett kapitlet
i sagan
där hon
som bara önskade sig en kärlek
ville fylla sista sidan
med slutordet - Tillit




Fri vers av MinnaSofia
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia