Bild: Ulla T (akryl)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Ulla T (akryl)


Jag kom just

 

 

på min väg hit

fann jag ett ord här

och ett ord där

 

sparade dem

 

fann en människa

här och en

annan där

 

sparade dem

 

brustna trådar

föll ur

mina fickor

 

virvlade bort i vinden

 

jag mötte solen

jag mötte regnet

jag mötte vinden

 

men inte mörkret

 

jag kom just

allt jag sparat

har jag med mig

 

ni får alltihop

 

jag ger er mitt sparkapital

och reser kanske igen

född fri

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-04 17:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med JennyKristina.
2008-07-15

  katt.inc
Det här är en mycket fin dikt, den är vacker och insiktsfull, den härliga känslan av att vara fri och att inget eller ingen borde kunna hålla oss tillbaka är så stark och levande. Din bild är så bejakande. Tack.
2008-07-04

  Kristina Wallbing
Skulle vilja kalla din dikt en Livsresa! Och en mycket vacker bild därtill!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP