Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande sand



På ansiktet en tom yta öppnar sej

Sakta som halmen i leran plågas ner i gyttjan

Öppen eld förkastad spann

Levaned sand hoppar i tång

Vatten pulsar seende

Glada stråt ler i kapp




Fri vers av Mr.painter
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 18:48



Bookmark and Share


  mayhem and order
Här bildar orden bilder. Oh my ... i like it.
Första raden-flourerande.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter