Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgondag

 

En morgondag

fylld med

morgondagsbestyr

 

En ny dag

med nya

möjligheter

 

En dag utan tankar

utan hinder

som bara hindrar

 

En dag med

nya tag och

igångsättningskraft

 

En dag med

tro på ett

fortsatt liv

 

En dag med

drömmar om

en ny morgondag

 

En dag då det

är möjligt

önskar jag mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-01 23:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vägen till min längtans mål är ett steg i taget, endast ett...
Applåd och bokmärke.
2008-07-03

  Michaela Dutius
Varje dag är en ny möjlighet men ibland är sorgens svarta slöja så tät att vi inte ser det!
2008-07-03

  korpfjäder
tänker, att varje dag är en sådan dag även om det inte alltid är så lätt att se det. Men viktigast kanske är, att se dagen, den dag som är. och låta morgondagen vänta ouppackad fylld av sina möjligheter.
2008-07-01

  Gunilla VIP
Margot Wallström pratade i sitt sommarprogram
om hopp
och dess stora betydelse för oss människor!
För mig beskriver du hopp
parad med längtan!
Fint!
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP