Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig

 

Jag behöver

endorfiner

och

en stunds

eufori

 

Bara en liten stunds

lättnad och

sedan lite

till och lite mer

eufori

 

För när man väl

har fått lite

så nöjer man

sig inte

utan vill ha mer




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-01 23:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt beskrivet.
2008-07-03

  Michaela Dutius
Ja så är det- den som frusit länge kan inte få nog av aolen.
2008-07-03

    Melona
right on target!
2008-07-01

  korpfjäder
just det.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP