Till Peter

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Peter




En skyddsängel

 

Det är högt i tak

här hos dig

och jag vågar

alltid vara mig själv

 

Du tröstar och förstår

ger mig nya tankar

i nytt ljus

men inga falska löften

 

Du säger inte att

allt kommer att ordna sig

men du ger alternativ

till mina egna mörka tankar

 

Jag tror på dig för att

du har gett mig hopp

så många gånger

fast jag har svikit mig själv

 

Du ger utan förbehåll

och visst är det din profession

men du hade inte behövt

ge så mycket

 

Att du ändå gör det

just att du ger mig av dig

får mig att uppleva chansen

till ett helande

 

Du får mig att vilja

och att kämpa för min rätt

att bli någon igen

och nu letar jag efter vem jag vill bli

 

Inte Greta Garbo eller drottning Silvia

och inte Doris Lessing eller Kate Moss

Jag vill hitta den som är jag

Mitt eget stolta bästa jag

 

Du skyddar mig

från att se

mitt sämsta

jag

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-02 00:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker som Ammi här.
Applåd och bokmärke.
2008-07-03

  Michaela Dutius
Underbart stark och berörande text om kampen som egentligen inte har något slut- vem är jag?
2008-07-03

  * Ammi *
ja dom finns, skyddsänglarna.
härligt med någon man kan vila sina tankar hos ..kravlöst!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP