Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja jag vet... stesolid raderar jävligt bra...


Ja, det är en sån dag idag



fy fan så jävla trött jag är på att trampa vatten , mina ben orkar inte mer, armarna har domnat för längesen och jag har provat att andas under ytan men det fungerar väldigt dåligt, om alls, och jag ser att det finns en fast punkt någonstans där långtborta men jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ska komma dit när det hela tiden drar i mig, strömmar´och ber mig att stanna och gärna vara under och nedanför men jag vill inte jag vill finnas på fast mark, lugn och trygg och se solen stiga upp och värma mitt ansikte och känna lyckan gro i min kropp och leta fiskmåsar som söker havet efter lyckan och jag vill se morgonens första ljus möta nattens hav och jag vill veta att jag finns, att jag är på riktigt, se mig och låt mig vara den jag är precis så trasig och ensam i min själ som jag är och låt det vara vackert och säg att det imorgon finns en hand som tar min och håller den hårt och aldrig släpper den, säg att det är en annan dag imorgon, snälla, säg det...







Övriga genrer av Din Mormor
Läst 597 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-02 09:31



Bookmark and Share


  Statistiska Centralbyrån
en dag kommer allting att vara igår.
2011-07-20

    Aye
För två år sedan hade jag känt igen mig i varje ord här, och nästan kunnat tro att jag själv skrivit det.
Jag kan säga såhär: Det kom en ny dag. Det finns ett ljus därborta.

Vackra starka ord, släpp inte hoppet :)
2008-11-03

  Elin Katten Lo VIP
Mormor, fint skrivet. Jag ska säga det till dig nu: det är en annan dag imorgon. Jag ska inte komma här och psykologisera utefter din text, men överkänslig och överomtänksam som jag är, så kan jag inte låta bli. Men fan...

Jag stannar där, annars blir detta 7 sidor.

Fint skrivet, jag flyter med i det jobbiga och ledsamma i texten. Du förmedlar känslor bra.


E
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor