Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från "Humor för vår överlevnad".


ETT SEMESTERMINNE ANNO 2005

Två veckor av semester
tre veckor kvar
besökte Grenaa förra veckan
regnmoln parkerade där tre dar.

Hem till värmebölja
åskregn följde snart därpå.
Värmebölja åter
skugga dyrbar blev.

Sitter här och svettas
kvällsluft kommer snart.
Solen bäst i skuggan
solsken allra bäst där skugga finns?

Snart är åter dags för avfärd
till Österlen vid Skånes östra strand.
Ett hopp om fortsatt gott väder
med solsken i skugga skön.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-02 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors