Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lessen

Gungar min mark
vacklar min fot
immar mitt synfält
gråter min sorg

Sjunker min stövel
blundar min vän
blundar min vän
blundar min vän

gråter min sorg igen.




Fri vers av Lena Nilsson
Läst 1150 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-02 21:10



Bookmark and Share


  Jojo
Berörande och vackert
2008-09-11

  DanSan
*****************************

Mycket vackert skrivet om sorg och
den där otröstliga kännslan av att
känna sig ensam när något personligt
trampar över ens liv . . .

*APPLÅD*

****************************
2008-07-02

  friheten
Vacker!
2008-07-02

  glittertindra
ett uttryck av sorg detta, som förlust av någon nära och kär.. det blir väldigt dimmigt då, svårt se framför sig...
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Nilsson