Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

initialer

 

 

du knäpper upp min skjortärm

bjälkarna läcker

och där någonstans

börjar vi


 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1072 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-02 22:06



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Magist genom så få rader,

och så oväntat,

just därför blir orden så levande och unikt.

applåder!
2009-07-31

  Deliria
åh, helt underbart! Jag läser den om och om igen och tröttnar aldrig.
2009-06-21

  Yrre VIP
Jätteläcker!
2009-06-21

  Saga-Sofia
Skulle vilja se denna i en lång rad kortisar.

Ögonblink, liksom (föredömliga).
2008-07-09

  Night Soul Woman
*puff*
:) Bildväckande ord:)
2008-07-07

  En blind leder en blind
Riktigt bra!
2008-07-04

    Teddy
Titta, den blev vacker.
2008-07-03

  a h de v
varm

spännande
titeln gör dikten personlig
jag associerar inte alls till
stort A men jag skrattade
när jag läste den kommentaren.
2008-07-03

    Teddy
Nu kommer denna kommentar att bli jätte dum..men kan du inte byta initialer?..ett stort A inom vissa hemtjänster..äldreomsorg..vet du vad det är?..Annars tycker jag att den är finfin.
2008-07-02

  Night Soul Woman
:) tsss . . . :)
Coolt skrivet!
*applåd*
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP