Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner glädje just nu i kväll


EN VÄN ATT LÄNGTA TILL

En vän som bejakar min själ
alla mina sinnen, som gör att
mitt hjärta är öppet och varmt

En vän som får mig att längta
vara förväntansfull känna att
glädjen även kan finnas hos
mig

Så länge jag väntat så länge
jag hoppats på en hand att
hålla en trygg hand som gör
att jag kan känna tillit

Jag lyssnar till mitt inre, om
och om igen, hör musiken
i mitt hjärta i min själ så
underbar så ljuv den är

I mitt mörker har du tänt
ett ljus, kärlek är en gåva
som man bör vårda och
förvalta väl


anits 2 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 1416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-02 23:56



Bookmark and Share


  Boho
Det här var en mycket fin dikt som gjorde mig varm och hoppfull inombords. Tack så mycket!
2012-11-13

    ej medlem längre
Väldigt vackert
2012-10-06

  Shahla Haghi
Vill du bli min vän, du berörde mig djupt. Det var från hjärtat.
2011-10-01

  Michaela Dutius
vacker och berörande...en vän att längta till - det är stort
2008-12-16

  Maria T
Att ha en vän att längta till är stort
2008-07-03

  Bibbi VIP
En soluppgång i Ditt liv!
Applåd!
2008-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Dyrbart.
2008-07-03

  Ronny Berk
en dikt som andas tillförsikt och närhets längtan...ja...
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP