Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den man är

 

Den som ej blev sedd

kanske aldrig finner sitt

eget rätta jag




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-03 00:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välformulerad men berörande haiku...tänkvärt budskap väl framfört
2008-07-04

  * Ammi *
tänkvärda och sanna ord vännen!
2008-07-04

  Bibbi VIP
Mänskligt sett så är det nog så men Gud gav mig en ny identitet och ett nytt värde.
Applåd.
2008-07-03

  Michaela Dutius
Så sant- att bli sedd är det viktigaste av allt för att få rötter
2008-07-03

  Ilona _L
Kanske så...
Eller iaf tar det nästan hela livet att komma på!
2008-07-03

  Hanni
Sorgligt men sant
2008-07-03

  LassO
hm ligger nåt i det
2008-07-03

  shirin
så sant så! jag hoppas och tror att alla människor blir sedda, någon gång någonstans i livet. och förhoppningsvis av en väldigt fin människa.
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP