Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen och en natt

I dina ögons förföriskt djupa sjöar
jag förlorat min själ
min älskade.

~~ * ~~

Där glittrar alla himlens stjärnor
och månens bleka skära
som du fångat
med din förledande
charm.

~~ * ~~

I sammetsnattens varma dunkla sken
dina mjuka läppar smeker
mitt hjärta
med kärleksord av
honung rökelse och myrra.

~~ * ~~

Min kropp brinner och mitt hjärta värker
min älskade
efter våra glödande kroppars
passionerade förening.

~~ * ~~

Aldrig kan jag stilla min hunger efter dig
min älskade.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 1249 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-07-03 01:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förtrollande ord...
2013-01-25

    ej medlem längre
Fin !!!
2011-07-31

  Valdemar Anders
stillsamt vacker är den. Bra!
2011-07-14

  Katinka VIP
Underbar kärlekspoesi!
2011-05-22

  Linda CH VIP
Kärlekspoesi som tagen ur de gamla sagorna. Man känner sensualismen vibrera och passionen glöda. Häftigt!
2011-05-18

  aol
underbart skaldat vännen,
2011-05-15

  Ninananonia VIP
Vackert! :) Vackert! :)
2011-04-29

  Anna*
Urtjusigt! Verkligen allusion till Tusen och en natt! Applåder
2011-04-11

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt diktat!
2011-04-08

  firefire
mycket vackert;)
2010-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Dikten är underbar och har alls ingenting med socialgruppstillhörighet att göra.
Mycket oförskämd kommentar av Sömnampullen.
2008-07-04

  Ronny Berk
så välformulerat och smeksamt de kärleksorden talas och skrives..
2008-07-04

    Pearlan
Fantastiskt språk, sagolikt vacker helt enkelt! =)
2008-07-04

  Lasseman VIP
Åh! sitter här och bara njuter av din sköna vackra välskrivna kärleks poesi.. applåder min vän
2008-07-04

  Mangal VIP
Hänförande vackert.
2008-07-03

  Elaine.S VIP
Oändligt vacker..
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga