Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hör varenda ljud får be om ljudisolering i väggen in till grannen


SÅ SVÅRT ATT SOMNA

Så svårt att somna trots öronproppar
går det inte ändå,allt hörs snarkningar pipanden

Undrar så vad sysslar mannen med, kan han
heller inte sova, hörde ju nyss hur han snarkade

Kanske det är jag som är känslig, tål inga
ljud, inom mig känns det inte så

Ligga och vrida sig i sängen är bara dumt
bättre gå upp, göra något tills tröttheten
tar överhand

Det är mitt i natten, det är ljust ute, var jag
inte så feg skulle jag klä på mig, gå ut på
en nattlig promenad

Nu sitter jag här skriver några rader, väntar
på att ögonen ska bli trötta så bokstäverna
flyter i hop, jag kan stänga av datorn och
krypa ner i sängen och somna

anits 3 juli 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 1395 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-03 01:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En vardagsdikt som träffar mitt i prick!!
2009-12-18

  aol
så jordnära du fångar ett dilema suveränt
2009-05-16

  M M Mannheim VIP
Jag snarkar också har jag hört! När jag ser på TV så kan jag bli trött och då går jag och sätter mig vid datorn för att stänga av den och då försvinnen tröttheten. Men det är kanske då som jag snarkar värre när jag sent kommer i säng. Som nu 00.45!
2008-08-30

  Carin
Känner igen det där förutom att min granne tycker om att ha efterfester varje helg - både fredag och lördag (även ibland söndag).
2008-07-28

  Maria T
En nattlig promenad är en alldeles underbar upplevelse
2008-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag sådan att jag inte kan somna om det inte är absolut tyst.
Märkligt, egentligen. Jag kan ju somna framför tv:n, och den är inte tyst...
2008-07-03

  Ronny Berk
en väl beskriven boendemiljö och de känslor som oönskade ljud framkallar...
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP