Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan har vänt till desperation och det finns inget jag kan göra; hon vill inte ha ett förhållande just nu.


JAG VILL KNARKA DIG - ABSTINENS

Jag vill vara dig nära, känna din värme
Jag vill hålla om dig, kyssa alla dina välsmakande läppar
Jag vill vakna innan dig och lyssna till dina sovande andetag

Du är mitt knark, var min langare - jag vill knarka dig!

Du säger att jag inte får det, jag slickar mina sår och skakar av abstinens...




Övriga genrer av Janis Karlsson
Läst 1032 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-03 09:20



Bookmark and Share


  MinnaSofia
Shit va bra!
2008-11-09

  Gravitation
så bra! och jag känner igen mig
2008-10-21

    Noomi
mm.. kärlek är den bästa drogen..
men ger också den svåraste abstinensen..
2008-09-24

  Mats Henricson
Ödesdiger, desperat, naken och uppriktig !
2008-09-22

    Stormöga
men ush vad hemskt...väldigt snyggt formulerat. tycker särskillt om tredje raden "jag vill vakna innan dig, och lyssna till dina sovande andetag" den är väldigt vacker.
2008-09-18

  fågel grå
Jaa du, det går inte
alltid som man vill..
2008-09-11

    humla
Starka ord med slagkraft jag slungades med :)
2008-08-23

  lyckeli
Snyggt....bara vänta ut till "absten" har lagt sig...
2008-08-10

    Miss Bea
Naket!
Det blir alltid bra.
2008-07-23

    ej medlem längre
Helt klart.. passion är en drog som ger svår abstinens. Liknelsen känns väl igen och träffar
2008-07-20

  Della K
Mmm... den abstinensen e nog den enda jag skulle kunna få...
Närhets-abstinens.

Bra.
2008-07-19

  Diffusiaria
ah..som tidigare kommentar, hårt men snyggt.
2008-07-07

  Kalle.O
Hårt men snyggt!!
2008-07-04

  tripto nin
lite billigt?
2008-07-04

    ej medlem längre
Ohhhhh förstår precis hur det känns, underbart beskrivet och vacker text!
2008-07-04

  Mangal VIP
En text som ångar rakt upp ur såret. Känns rakt, ärligt, förfärligt och ytterst mänskligt. Naket bra.
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson