Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar.


Betraktelser från en bar LXIV

~~~


den väldigt propre,
men aningen berusade, mannen

tog stöd mot ett räcke
som inte fanns


störtdök baklänges
ner över fem personer

och deras välfyllda drinkbord




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 800 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-03 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ajdå! Antar det bidde lite
klirrande glas, vätska på
både kläder & golv, sura
miner m.m.
Bra återberättat, som alltid.
2008-09-19

  Bodil Sandberg
Ja jag må få ris.. men jag kan inte låte bli å skratte högt..bilderna spelas upp som i en gammal härlig stumfilm !!!
2008-07-06

    Maria Malm
Hur besvärligt är det inte i livet, när man tror att man har ett stöd, som i verkligheten absolut ej existerar..
2008-07-05

  Jessica Ebbesson
Huvudsaken är att ingen dog ;-) Men sorgligt är det.
2008-07-03

  Daniel_78 VIP
:-)
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan