Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sub specie aeternitatis


Väsensskådandet


 ↘ @
Som ett bräckligt löv under
himmelens frihet¤på en plöjd åker
tiden transcenderas.
  ↗ @




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-03 16:24



Bookmark and Share


  DanSan
********************************

A va sjutton en applåd till hjälper upp!



********************************
2008-07-04

  DanSan
*******************************

Ett underbart konstverk såväl i skrift
som grafisk utsmyckning!

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

*******************************
2008-07-04

    ej medlem längre
Tycker om hur du skrivit på slutet.."tiden transcenderas"
2008-07-04

  Larz Gustafsson VIP
En dag transcendenseras vi själva.
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman