Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett med universum


Sommarkvällens
sista glödande
solstrålar


får
havet
molnen
min själ


att brinna


av samma glöd




Fri vers av Nic
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-07-08 22:40



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
så är det..
2005-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic