Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venus med vingar


Älskade förvirrade barn
som vandrar vilsen i dina egna tankar.


~~ * ~~


Vem ska torka dina tårar
och smeka dig till ro?


~~ * ~~


Du rara lilla ängel
oskyldigt fångad
i en kvinnas ljuva kropp.


~~ * ~~


Skapelsens väna kärleksgudinna
så dyrkad och hatad
men helt utan skuld.


~~ * ~~


Älskad och åtrådd
men inget berör
hennes hjärtas inre rum.


~~ * ~~


Aldrig ensam
men en övergiven själ
som vandrar
odödlig
på livets
slingrande törnbeströdda
stig.


@~}~~~




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 531 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-02 19:38



Bookmark and Share


  Henning Hson
Håller med Lasse under här...:)
Bra och tummen upp!
2015-05-02

  Lars Hedlin
Träffar det inre och själen direkt och förmedlar starka känslor däruti!
2014-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna toner ljuder i din dikt.
2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
En ganska sorglig text, men inbäddad i vackra ord...
2014-06-02

    ej medlem längre
den är vacker!
och väcker känslor..
2014-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar, vacker men sorgsen text.
Fastnade speciellt för "ingen berör hennes hjärtas inre rum".
2014-06-02

  ULJO
Ljuvlig läsning
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga