Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum vi alla tillhör


Det finns ett folk
ett folk från universum


från universum vi alla tillhör
i tillhörigheten där vi har vår uppgift


vår uppgift  att stilla
stilla människors oro

människors oro för att inte
inte accepteras


inte accepteras som de är
som de är med sin personlighet


sin personlighet som fyller
fyller sin funktion


sin funktion i helheten med andra
med andra i helheten


i helheten där deras roll är så viktig
så viktig i universum


universums folk vi alla tillhör
där vi alla har vår roll att fylla




Fri vers av Nic
Läst 206 gånger
Publicerad 2005-07-09 00:02



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Känner igen tankarna i detta flöde och så även den teknik du har för att locka fram orden och ge dem ett flöde som skänker melodi och rytm till helheten!
2005-07-09

    Absint
Du är filosof min vän, andligt reflekterande och nyanserat klar,
ibland är det så, att vissa texter är för Läsandets stund magnifikt,
dina texter är sådana, svårt att då bedöma kontant för mig eftersom känslorna kommer inifrån. Man vill/måste ha en neutral platta till detta, sedan för att återkomma. Återkommer gärna och ofta till dina texter.
2005-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic