Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A.B.C


Framstupa sidoläge hör ju första hjälpen till.
ändock fungerar denna ställnig för andra
ändamål om man vill.

Trallalaa , trallalaa..




Fri vers av fågel grå
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-04 11:09



Bookmark and Share


  Tina-sol
*smile* Underbart!
2008-09-08

  nicco
och ett litet leende smyger fram i mina mungipor :)
2008-08-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Snyggt poetat
om jag detta vetat
hade jag för länge
sedan efter just Dig letat!
En kul rad behövs här...
*********************
2008-08-06

  Inkarasilas
Hahaha!! Jo, dä ä bara te å krypa bakom lalalala spoon me eller nåt va! Hehe fnissar som en fjolla :)
2008-07-07

  Bjarne Nordbö
Ja vad kan man inte använda alfabetet till...
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå